Сніданки Сніданки Напої Напої Випічка Випічка Всі десерти Десерти Всі категорії Всі категорії Доставка Доставка
Вже традиція! Великдень з SHOco.
передзамовлення на 1, 2, 3 та 4 травня

Політика конфіденційності

Політика конфіденційності та захисту персональних даних.

Даний документ – Політика конфіденційності та захисту персональних даних 

(далі по тексту – Політика конфіденційності) діє відносно всієї інформації, який даний сайт shoco.ua, що розташований за посиланням sweet.shoco.ua може отримати від користувача під час використання нашого інтернет-магазину, програм та продуктів останнього.

 

Загальні положення

1.1. ФОП Люліч Марта Юріївна, (надалі – Компанія) цінує особисту інформацію своїх клієнтів та партнерів. Тож, вся зібрана інформація, як особиста, так і комерційна, використовується лише з технічною та обліковою метою та у відповідності до законодавства України (в тому числі, Закон України «Про захист персональних даних», Закон України «Про електронну комерцію»). У окремих випадках зібрана інформація може бути використана для захисту компанії у судових органах або відкрита на вимогу закону та/або уповноважених законом органів державної влади.

 

1.2. Використання Користувачем сайту Інтернет-магазину означає згоду з даною Політикою конфіденційності та умовами обробки персональних даних Користувача.

 

1.3. У випадку незгоди з умовами Політики конфіденційності, Користувач повинен припинити використання Сайту Інтернет-магазину.

 

1.4. Дана Політика конфіденційності застосовується виключно до сайту Інтернет-магазину shoco.ua. Інтернет-магазин не контролює та не несе відповідальності за сайти третіх осіб, на які Користувачам може перейти за посиланнями, що наявні на сайті Інтернет-магазину.

 

1.5. Адміністрація сайту не перевіряє достовірність даних, що надаються Користувачем сайту Інтернет-магазину.

 

Визначення термінів

2.1. У даній Політиці конфіденційності використовуються наступні терміни:

 

2.1.1. Інтернет-магазин shoco.ua (надалі – Інтернет-магазин) – засіб для представлення або реалізації товару, роботи чи послуги Компанії або її офіційних партнерів шляхом вчинення електронного правочину.

 

2.1.2. Адміністрація сайту Інтернет-магазину (надалі – Адміністрація сайту) – уповноважені співробітники на управління сайтом, що діють від імені Компанії, що організовують та/або здійснюють обробку персональних даних, а також визначають цілі обробки персональних даних, їх склад та дії (операції), що здійснюються з такими персональними даними.

 

2.1.3. Персональні дані – відомості чи сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути конкретно ідентифікована;

 

2.1.4. Обробка персональних даних – будь-яка дія або сукупність дій, таких як збирання, реєстрація, накопичення, зберігання, адаптування, зміна, поновлення, використання і поширення (розповсюдження, реалізація, передача), знеособлення, знищення персональних даних, у тому числі з використанням інформаційних (автоматизованих) систем;

 

2.1.5. Конфіденційність персональних даних – обов’язок осіб, що отримали доступ до персональних даних, не допускати їх розповсюдження без згоди суб’єкта персональних даних та/або наявності законної підстави.

 

2.1.6. Користувач сайту інтернет-магазину (надалі – Користувач) – особа, що має доступ до Сайту з допомогою мережі Інтернет та що використовує Сайт Інтернет-магазину.

 

2.1.7. «Cookies» — невеликий об’єм даних, що відправляється через веб-сервер та зберігається на комп’ютері користувача, який веб-клієнт або веб-браузер кожного разу пересилає веб-серверу в HTTP-запиті при спробі відкрити сторінку відповідного сайта.

 

2.1.8. «IP-адреса» — унікальна мережева адреса вузла в комп’ютерній мережі, що збудована за протоколом IP.

 

Предмет політики конфіденційності

3.1. Дана Політика конфіденційності встановлює зобов’язання Адміністрації сайту інтернет-магазину по не розголошенню і забезпеченню режиму захисту конфіденційності персональних даних, котрі Користувач надає за запитом Адміністрації сайту інтернет-магазину під час реєстрації на сайті Інтернет-магазину та/або при оформленні замовлення на придбання товарів та/або послуг.

 

3.2. Персональні дані, щодо яких отримано дозвіл на обробку в рамках даної Політики конфіденційності, надаються Користувачем шляхом заповнення реєстраційної форми (заявки) на Сайті Інтернет-магазину (shoco.ua) і включають наступну інформацію: прізвище, ім`я та по-батькові Користувача; контактний телефон Користувача; адреса електронної пошти або нікнейму в соціальних мережах (e-mail / @name); адреса доставки Товару.

 

3.3. Інтернет-магазин захищає дані, які автоматично передаються у процесі перегляду рекламних блоків, а також при відвідуванні Сторінок, на яких встановлено статичний скрипт системи (“фейсбук піксель”):

IP адресу;

Інформація із cookies;

інформація про браузер (чи іншій, що здійснює доступ до показу реклами);

час доступу;

адреса сторінки, на якій розташований рекламний блок;

реферер (адреса попередньої сторінки).

 

3.3.1. Відключення cookies може спричинити неможливість доступу до частин сайту Інтернет-магазину, що потребують авторизації.

 

3.3.2. Інтернет-магазин здійснює збір статистики про IP-адреси своїх відвідувачів. Дана інформація використовує

0
    0
    Ваше замовлення
    Your cart is emptyReturn to Shop
      Calculate Shipping
      Застосувати купон
      Не забуть перевірити свої дані

        Надішлемо вам Великодню пасочку в будь-яке місто

        Важливо! На доставку можливі під замовлення лише Класичні пасочки панетон.





        [telegram]